Mamma & meg  selger pent brukte klær og utstyr til den gravide og barn i alderen 0 – 10 år. Vi selger varene på kommisjon, dette betyr at vi selger varer på vegne av andre, vi kan derfor ikke garantere at plaggene kommer fra et røyk – og/eller dyrefritt hjem. Ettersom klærne er brukte, må kjøperen forvente noe bruksslitasje, nupper og lignende. Men varene skal aldri være tynnslitte eller ha store avvik. Vi går gjennom alle klærne vi får inn og sørger for at det du kjøper er rent og uten større bemerkninger. Dersom vi har oversett en slik feil, vennligst ta kontakt med oss, så ordner vi opp. 

Mamma & meg tar imot gamle (og hele) klær for videreformidling mot en kommisjon. Dette betyr at du kan levere klær og utstyr (ikke sportsutstyr eller møbler) som barna dine har vokst fra til oss, og vi hjelper deg med å selge dem videre. alt som leveres inn, må være rent og klart for videresalg.

Les mer om det her og ta kontakt om du ønsker å avtale salg!

Mamma & meg er et enkeltpersonsforetak som drives ved siden av en fulltidsjobb, travelt småbarnsliv og livet ellers. Vi forsøker å være på nett daglig og sender varer fortløpende, men enkelte ganger kan det bli noe forsinkelser. 

Mamma & meg